Medewerksters asiel Vallirana / ASS

Rosa - PRESIDENTE VAN HET ASIEL!

 

Rosa is 57 jaar jong en vrijgezel. Ze is afgestudeerd  in de chemie en werkt in een Amerikaanse multinational bedrijf voor lange tijd.

 

In 1998 vond ze een zwerfkat. Ze probeerde een thuis voor hem te vinden. Zo kwam ze in aanraking met asielen en begon samen te werken met ze. Ze besloot in 2002 haar eigen project te starten en zo ontstond Animals Sense Sostre.......Dieren Zonder Dak. Haar eigen asiel.

 

Rosa wordt NOOIT boos en is heel geduldig met al haar medewerksters. Ze helpt altijd iedereen om haar heen en uiteraard alle dieren! Ze zijn haar passie en haar hele leven is gewijd aan hen!!

 

Als er een tijd zou bestaan die zij besteed aan haar eigen werk en al haar werk met en in het asiel, zou ze een klok nodig hebben met 36 uur per etmaal. Als iemand zo’n klok kan vinden…alsjeblieft stuur deze naar haar op!!

 

Soms denken we dat ze Dracula is die in de nacht leeft. Ze heeft de gewoonte ons ’s nachts rond 02.00 te bellen om ons instructies te geven of aanwijzingen die belangrijk zijn. Dit terwijl ze al rijdend met een dier met spoed onderweg is naar een dierenarts.

Wij houden enorm van haar en al haar inspanningen om alles mogelijk te maken voor de dieren!!!!!

 

 

 

 

________________________________________________________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sandra – medewerkster

 

Sandra is 28 jaar jong, vrijgezel. Ze heeft verschillende banen gehad en was vrijwilligster in een asiel dichtbij. Ze ontmoette Monica die haar vroeg of ze als vrijwilligster bij ASS wilde werken. Het bleek al snel dat Sandra enorm van dieren hield en grote mogelijkheden had. Ze werkt nu als vaste medewerkster bij ASS sinds 2010.

Ze is lief, kalm, enorm geduldig met ons allemaal en de dieren. Voor Sandra is dit geen werk maar een roeping. Ze heeft NET dat IETS extra waardoor elk dier gek op haar is. Sandra draait hoe jong ze ook is met grote verantwoording alle zaken. We zijn dus enorm gelukkig met haar. , Sandra doet ook alle vrijwilligers zaken, onze facebook pagina, en adoptie beurzen.

 

 

 

 

 

 

 

 

__________________________________________________

 

 

Antoni Enrubia - medewerker

 

Antoni is 22 jaar jong, vrijgezel. Overtuigend dieren liefhebber in hart en nieren

Is ook volledig vegetariër.

Heeft eerst vanaf jonge jongen als vrijwilliger is het asiel gewerkt.

Werkt nu vast als medewerker sinds juli 2015

Antoni is een keiharde werker met een hart van goud voor dieren.

Een grote aanwinst voor het asiel en haar dieren.

Studeert in zijn spaarzame vrije tijd voor dierenarts assistent.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_____________________________________________

 

Sonia Martin - medewerkster

 

Sonia is moeder van een tweeling.

Ook weer een persoon die voor dieren door het vuur gaat.

Veel geduld heeft en een hart van goud.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

______________________________________________

 

 

 

 

 

 

Isabel – vrijwilligster/ rechterhand van Rosa

 

Isabel is 58 jaar jong, vrijgezel. Heeft 29 jaar gewerkt bij een Amerikaanse multinational bedrijf, in de medische sector als assistent directie. Haar bedrijf werd overgenomen door een ander bedrijf. Ondanks dat ze haar baan kon behouden heeft ze besloten een draai aan haar leven te geven. Nu werkt ze tijdelijke banen.

 

Ze kent ASS sinds 2006 als vrijwilligster voor het gaan wandelen met honden. Ze heeft toen aangeboden al haar vrije tijd te willen geven voor het asiel.

Haar verantwoording is nu alle administratie/account werk en alle verantwoording en toezicht voor het logistieke gedeelte daar Rosa hier geen tijd voor heeft!

 

 

 

 

_____________________________________________