Lopende actie september 2014 Virtuele adoptie Bono.

      Nieuwe actie september 2014

Het gaat om Bono de oude, dove bijna blinde Cocker!

We zijn een actie gestart op Facebook om voor Bono zsm een pleeggezin  te vinden. Maar we willen niet dat het pleeggezin voor kosten komt te staan. Dus hebben we het volgende opgezet.

Wie wil er 1 euro of meer (wat iemand kan en wil missen) per maand betalen. Het is voor zijn onderhoud en eventuele DA kosten te kunnen betalen!! Dit zodat Wendy geen onkosten heeft! Iedereen die mee doet krijgt elke maand een update en een foto van het ventje uiteraard!!! Wie wil en kan??? Wie doet MEE?? Alvast ONTZETTEND dank!!!!

(Met dank aan Galgo Greyhound)
Bankrekeningnr: NL96 INGB 0008 6631 08 tnv Vida Nova ovv virtuele adoptie.

Stand per 27-9-2014..... 227,50 euro

Update 29-9-2014

Bono komt als "pleegkind" bij Wendy Houbrechts in permanente opvang. Het ventje mag blijven tot zijn overlijden. Wij, met hulp van donateurs zullen Bono blijvend ondersteunen tav extra kosten zoals b.v. dierenarts!!

Update Bono 21-oktober 2014

Bono is nog steeds erg onrustig en gedesoriƫnteerd, net zoals in het asiel. Hij ruikt de geuren van de andere honden maar ziet en/of hoort ze niet. Blijft daarom constant heen en weer lopen. Non-stop!
Maakt ruzie met alles wat op zijn pad komt.
Hij blaft heeel veel en vindt nog nergens enig rust. Een benche kan hij niet tegen, alleen in de keuken bv om even rust te vinden...hopeloos...dan gaat hij joelen en blaffen en stopt niet.
Maar gaat nu wel contact zoeken bij Wendy. Wendy en haar dochter verzorgen hem super.
Toch zal hij een beetje steun moeten gaan krijgen van wat rustgevende medicatie op natuurlijke basis, om de rust te kunnen vinden. Op deze manier put hij zichzelf uit en dat gaat hij niet redden. Hij eet prima en gaat verder hartstikke goed. Wendy super wat je allemaal voor dit ventje doet. Jullie hebben engelen geduld...kanjers!

We hebben nu bij de dierenarts dure medicatie gekocht om Bono ondersteuning te geven om de rust te vinden. Wie wil sponsoren ...heel graag!!!