hansel gretel ivo2

Actie voor Hansel & Gretel 20-1-2016 Afgelopen

 

Lieve allemaal...een vraag om HULP!
We hebben van Rosa en Isabel een NOODKREET gekregen om hulp.
Wie kan en/of wil er helpen?? We vragen om donaties voor de operatie van 2 pups. Elke euro helpt!! Wij zelf als Vida Nova zullen uiteraard ook een goed bedrag overmaken, maar wij hangen ook af van donaties dus geen vetpot.

Hieronder staat alles te lezen. Zie de foto's van de pups (ze zijn nu 9 maanden) ook de video bij de specialist en de rekening! Ze hebben alle hulp nodig!!!

Donaties kunnen overgemaakt worden op rekeningnr: NL96INGB0008663108 tnv Vida Nova, ovv Hansel en Gretel .

We willen op voorhand iedereen die helpt enorm BEDANKEN!!!

Het gaat om broer en zus Hansel en Gretel. Ze zijn geboren in het asiel. Mama werd hoogzwanger zwervend gevonden en beviel al snel in het asiel.
De twee kleintjes hadden een aangeboren ziekte op hun ogen...grauwe staar. Ze zouden dus binnen een paar maanden volledig blind zijn.
Nu kon er een operatie gedaan worden door ze nieuwe lenzen te geven. Dit moest gebeuren in een gespecialiseerde oogkliniek.

Ze werden geadopteerd door een persoon die ze heel graag wilde hebben en deze operatie zou betalen!! Ze moesten wel minimaal 6 maanden oud zijn voor ze geopereerd konden worden.
Dit was natuurlijk geweldig!! Alles werd in werking gezet. De kleintjes zouden geopereerd worden. Ze hadden echter speciale lenzen nodig en ze wisten niet precies wanneer die er zouden zijn.
De man die ze had geadopteerd vond dit heel vervelend en trok zich plotseling terug! Gelijk daarop waren er lenzen en konden de 2 geopereerd worden.!
Maar de adoptant deed het niet meer!!

Rosa zou Rosa niet zijn....en heeft de 2 kleintjes toen uiteraard toch laten opereren!!
De operatie is bij beide super geslaagd !! Ze kunnen weer 100% zien en zullen volledig gezond een heerlijk leven tegemoet gaan.

Echter nu hebben ze een knallende rekening van 2000,- euro!!

Ze hebben zelf in Spanje al euro 315,- aan donaties binnen gekregen.
Wij hopen nu mee te kunnen helpen dus wil/kun je een paar euro missen....zijn wij en Spanje jullie echt super dankbaar!!

Video: https://www.youtube.com/watch?v=dDYLkwf0GnU

Lieve groetjes,
Joke en Guusje

Update 3-2-2016 Er is nu 150,- euro binnen. Heel veel dank. Wie wil/kan er nog meer meehelpen??