Macu

Geplaatst 3-4-2013
Geplaatst 3-4-2013

Macu is een kleine, tengere middelmaat. Ze zal zo'n 48 cm zijn. Haar vachtje glimt zo erg dat het werkelijk een spiegel is. Macu is 4 jaar jong.

Macu is 8 maanden geadopteerd geweest bij een familie in Nederland. Ze is een enorme schat. Een werkelijke pop! Super lief tegen mensen, kinderen, soortgenoten en katten. Is volledig zindelijk en sloopt niets in huis. In huis een hele rustige hond die graag in een warme mand of lekker op schoot ligt. Macu heeft lekker beweging nodig dus 3 x een blokje rond is niet genoeg. Ze moet lekker kunnen rennen en dollen het liefst met 1 of meerdere honden.

Macu is afgestaan omdat ze niet altijd kan loslopen. Als er vogels in de lucht druk vliegen gaat ze er achteraan. Dan komt ze dus ook niet terug. Pas na een uur of 2 komt ze dan naar huis lopen. Dit is uiteraard te trainen op een  goede cursus, door met haar te wandelen aan een lange lijn en haar af te leiden met b.v. balspellen etc etc. Ze kan prima naast de fiets meelopen. Ze vindt ook heerlijk om mee te gaan in de auto, gaat lief liggen slapen. Ze heeft geen bak nijd.

Al met al een onstellend lief droomhondje. Wij hopen enorm dat iemand voor deze schat valt want als er 1 is die een lief thuis verdient is het Macu wel.

We plaatsen Macu uitsluitend waar ook één of meerdere honden en/of katten zijn. Ze voelt zich rustig en fijn als ze een maatje heeft of een plekje in een roedel heeft.

Macu is vlak voor ze bij ons terug kwam door een auto aangereden. Ze zal ze eerst 100% genezen moeten zijn voor ze vrij komt om naar een nieuw thuis te gaan.

Update 16-3-2013

Macu gaat erg goed vooruit tav haar gezondheid. Ze mankt nog een heel klein beetje met haar achterpoot en voorpoot maar kan al weer super hard rennen. Mentaal kruipt ze er langzaam bovenop. Ze is weer vrolijk en blij, speelt weer lekker is alleen nog wel wat onderdanig aan de mens. Verder een heerlijke lieve meid!! Kan prima een uurtje alleen blijven, blaft eigenlijk bijna nooit. Ze is stapel dol op kinderen!! Werkelijk een ideale gezinshond!!!!!

 

Video van haar: http://www.youtube.com/watch?v=XU_pEYB3il8   http://www.youtube.com/watch?v=RONK3rmL1Zg