Goofy

Geplaatst 23-3-2013

Update adoptiegezin..., 3-4-2013

Nou wat Goofy betreft zijn onze verwachtingen uitgekomen, wat een schat van een hond.

De eerste avond was hij erg onrustig en moest wennen aan ons en het huis en wilde steeds op schoot kruipen, gisteren waren we allemaal een dag thuis en hebben we om de beurt een rondje met hem gelopen en hij is vriendelijk voor andere honden en luistert goed en trekt niet aan de riem.

 

Hij mag niet op de bank en doet dat ook niet (als we er bij zijn) vanochtend moest ik even naar mn werk en is hij meegeweest in de bestelbus zat hij naast me relaxed rond te kijken heeft kennisgemaakt met Robin (mn compagnon) en die was meteen verkocht.

daarna moest ik nog even naar de winkel en heb ik hem in de auto gelaten en hij was rustig aan het wachten.

 

We zijn heel erg blij met Goofy dank jullie wel.

Ik wilde je nog even laten weten dat het erg goed gaat met Sjakie, we zijn de afgelopen week alle 4 heel erg ziek geweest en daardoor waren we wel thuis maar kwam het niet echt tot rollebollen enzo, vanaf vrijdag voelde ik me weer wat beter en heb een paar flinke wandelingen met hem gemaakt.

Hij luistert steeds beter naar zn naam en naar onze signalen, hij is erg slim en na 1 of 2 x snapt hij wat we bedoelen.

tijdens de wandelingen heb ik in een park hem losgelaten en dan gaat hij lekker rondrennen maar blijft wel in de buurt, gisteren een hele lange wandeling gemaakt langs het kanaal en ook daar los nadat hij zn energie kwijt was bleef hij vlak naast ons lopen.

 

We zijn er van overtuigd dat we een goede keus hebben gemaakt met Sjaak en er erg gelukkig mee.

Het overschrijven en check up bij de dierenarts willen we deze of volgende week in orde maken, dat lukte door de ziekte nog niet.

Goofi is lekker in Nederland. Een vreselijk vrolijke lieve middelmaat. Een gekke knul:) Goofi is volledig zindelijk. Is een enorme kroelkip. Vindt het heerlijk lekker op schoot of tegen je aan te liggen. Is speels als een jonge hond. Zou bijzonder goed bij een gezin met iets grotere kinderen passen. Hele kleintjes gooit hij misschien om. Gaat super met katten en super met soortgenoten. Al met al een ideale gezinshond.