Ramses

Geadopteerd 5-9-2016

Ramses, een reu,  geboren 9-2015, 60 cm hoog.

Ramses (Rocky) is ook gevonden zwervend op straat. Hij had zoals bijna alle honden geen chip...maar toch hebben ze de eigenaar gevonden. De eigenaar vertelde Rosa dat Ramses eigenlijk Rocky heette.  Die eigenaar had Ramses gekregen als cadeautje...2 dagen voor hij ontsnapte. Echter hij wilde de hond helemaal niet dus deed geen moeite hem te vinden. Rosa heeft hem daarna overtuigd om Ramses bij hun te laten en dat hun een goed thuis voor hem zouden gaan zoeken. De eigenaar stemde daarmee in.

Ramses gaat perfect met andere honden. Hij leeft ook met andere reuen en teefjes in een kooi.

Hij is zo jong en toch al heel evenwichtig van aard. Hij is heerlijk speels, grappig, heel erg lief en vriendelijk met mensen. Hij is wat onderdanig zoals een echte Herder. Hij wil enorm graag leren!

Wie oh wie geeft deze knul een kans op een leven vol liefde en geen tralies.....

Video: https://www.youtube.com/watch?v=6hleCAnEsss

-------------------

Elke hond die naar Nederland komt is volledig geënt (Ook Rabbiës), is gechipt, heeft een Europees paspoort, een gezondheidsverklaring, is ontwormd, heeft anti vlo middel, is gecastreerd/gesteriliseerd. (Met uitzondering van een pupje die te jong is hiervoor)

 

Elke hond krijgt de meest uitgebreide bloedtesten.

De hond wordt getest op:

De 3 buitenlandse ziekten.

Als EXTRA ook de lever en nierfunctie test en een test op de algehele bloedwaarden tav rode bloedlichaampjes en eiwitten.