Betun

Geadopteerd 5-1-2017

Betun, een kereltje, geboren 3-2016 (nog pup). Labrador (mix) nu 47 cm hoog, zal een mooie middelmaat worden.

Beton zwierf op het strand, moederziel alleen en ZWAAR GEWOND!!

Betun is op zijn kop net zo lang en keihard geslagen, dat hij aan zijn rechteroog (blauwe oog) volledig blind is. Zijn smoeltje zat onder de wonden en het ergste van al is dat hij ook een breuk had aan de voorkant van zijn schedel!!!!

Er zijn nog heel wat littekens over maar alles, ook zijn schedel, is weer goed dicht gegroeid en heel. Hij heeft op zijn blinde oogje na...geen restverschijnselen.

Betun gaat perfect samen met andere honden. Zowel reuen als teefjes. Hij leeft met meerdere honden in een kooi.

Beton is super lief met mensen. Hij is intelligent en niet bang. Hij is super grappig en blij. Een gezonde pup, een geweldig leuke jonge hond.

Wie oh wie geeft deze kleine pechvogel die al zoveel ellende heeft meegemaakt in zijn hele jonge leventje...en kans op een leven zonder mishandeling en honger?!

Video: https://www.youtube.com/watch?v=OP-jBf9OFQE

------------------------------

Elke hond die naar Nederland komt is volledig geënt (Ook Rabbiës), is gechipt, heeft een Europees paspoort, een gezondheidsverklaring, is ontwormd, heeft anti vlo middel, is gecastreerd/gesteriliseerd. (Met uitzondering van een pupje die te jong is hiervoor)

Elke hond krijgt de meest uitgebreide bloedtesten. 5 stuks

De hond wordt getest op:

De 3 buitenlandse ziekten.

Als EXTRA 2 wordt ook de lever en nierfunctie getest en een test op de algehele bloedwaarden tav rode bloedlichaampjes en eiwitten.