Mateo

Geplaatst 26-1-2012

Mateo heeft een heel lief karakter, rustig, lijkt op een opaatje, sigaar in z'n mond en hij is klaar. Maar hij is juist bijzonder vitaal en vrolijk. Heeft niets agressiefs, is knuffelig met mensen, heeft een moeilijke tijd in het asiel gehad want was gewend in huis bij iemand te zitten. 

Het is een verschrikkelijk lief, gezellig manneke. Gaat prima, zelfs perfect, samen met honden en katten. Houd van lekker eten. Volgt je overal waar je bent. Hij vindt het heerlijk om lekker op een kussen te liggen of op een bank.

Waar hij echt van geniet is heerlijk op schoot liggen kroelen. Buiten loopt hij dapper los (in de tuin) of aan een riempje mee. Kan rustig alleen thuis zijn, sloopt niets! Heeft geen baknijd....dus we kunnen eigenlijk alleen maar positief over hem schrijven. Een probleemloos kant en klaar ventje. Is ook  nog eens helemaal zindelijk! Hij is zo lief, zo makkelijk, zo gezellig en aanhankelijk dat men van goede huize moet komen om hem te adopteren. We zijn helemaal gek op dit manneke. En.......daar is het dan ook nu te laat voor!!! We houden hem zelf!!!!