Quiche

Geplaatst 25-1-2012 

Quiche op weg naar zijn nieuwe leven!!

Geniet er maar van ventje want je kan geen liever thuis vinden!!

Update 28-1-2012

Vanmiddag ben ik met Quiche naar de dierenarts geweest, even kennismaken en hem laten checken.

Het goede nieuws: Zijn longen zijn helemaal schoon en met zijn hart en de rest is ook alles dik in orde!!!!

Iets minder is dat hij zo vreselijk uit zijn bekkie ruikt en zijn gebit is toch wel erg vies en misschien dat er ook een paar kiesjes uit moeten. Donderdagochtend gaat hij onder het mes en wordt zijn bekkie gesaneerd. Dat zal een hoop verlichting geven voor hem ook, want volgens mij heeft hij er best wel last van.

En verder moet hij behoorlijk aansterken maar dat komt best goed, vandaag heeft hij alweer meer gegeten dan gisteren, om een uur of 11 vanavond na het wandelen nog een lekker bakje brokjes.

 

De dierenarts vroeg nog of hij gelijk gecastreerd moest worden, hij raadde het zelf af en daar ben ik het helemaal mee eens. Laat hem eerst maar eens goed aansterken en wennen aan zijn nieuwe leven. Het gebit is een ander verhaal vind ik want dat kan doorslaan naar de rest van zijn bek en daar moet je niet aan denken. Nikiet had dat ook zo erg en na het schoonmaken is ze ontzettend opgeknapt.

Best wel even spannend maar het is voor zijn bestwil!

 

Zijn nageltjes zijn ook geknipt, die waren veel te lang. Daar was meneertje het niet mee eens maar hij zit nu niet meer zelf aan zijn nagels te knagen.

 

Maandag ga ik de trimster even bellen of ze een gaatje voor hem heeft om hem een beetje te fatsoeneren. Zij is er handig in en dan is het zo klaar.

 

En dan nog een nieuwtje, ons mannetje is van Engelse afkomst!!!!!

Bij de dierenarts is een stagiaire en toen zij het chipnummer zag, zag zij de begincode en zei dat dat de code voor Engeland is. Zij heeft zelf een hond uit Engeland en de chipcode begint met de zelfde cijfers als die van Quiche. Ze heeft het paspoort van haar hond er nog bij gehaald uit de auto en inderdaad….

Dus hij zal wel door Engelsen achtergelaten zijn in Spanje, daar kan je wel vanuit gaan!

Hij is ontzettend leergierig en pienter, dat valt me de hele tijd al op.

 

Het is een kadootje en ik houd al zo ontzettend van dit lieve aparte eigenwijze kereltje. Met de andere honden gaat het ook prima. Fox heeft hem even op zijn plek gezet vanmiddag en een gillen dat ie deed! Maar niks gebeurd verder en daarna was het goed.