Otis terug van adoptie. Bij opvanggezin.

Lees hier het verhaal van zijn huidige eigenaars.

Otis is een lieve hond die niet graag alleen wil zijn.

Hij loopt netjes aan de riem en is vriendelijk naar mensen toe. Hij houdt enorm van apporteren en rent zo een uur achter een bal aan en brengt hem ook netjes weer terug. Hij houdt enorm van door het bos en het veld lopen en heeft deze ruimte ook nodig. Hij is gewend om mee te lopen in een winkelstraat

Otis heeft een plek nodig waar hij rust en ruimte heeft. In ons gezin heeft hij dat te weinig en dat frustreert hem. Otis gaat wel goed met kinderen ouder dan 8 jaar.

Deze frustratie komt naar voren als bescherming naar de gezinsleden toe. Hij is erg beschermend en gromt en blaft naar andere honden die bij ons huis langslopen of als hij in de auto zit langs de auto lopen. Vooral tegen Chow-Chows.

Hij heeft vooral moeite met dominante reuen. Tijdens het uitlaten kan hij uitvallen naar andere honden en is dan lastig te corrigeren. Als Otis bij de hondenopvang is dan heeft hij deze problemen helemaal niet en kan hij met alle andere honden goed spelen en omgaan.

Otis heeft dus iemand nodig die dit gedrag goed kan verhelpen en daar ook genoeg tijd en aandacht voor heeft. Soms komen er katten te logeren, waar hij met de ene kat prima omgaat en de ander iets minder.

Gezien mijn gezinds situatie en fulltime baan heb ik zelf daar nu te weinig tijd voor en heb ik besloten om een andere plek voor Otis te zoeken.

Wij Vida Nova zoeken met spoed opvang. De adoptant wil zsm Otis niet meer hebben.

Bij adoptie zijn de adoptiekosten uiteraard aangepast!!