Txell

Txell, female, born 06/2015, 56 cm, totally vaccinated and castrated

Txell arrived to us directly to the shelter... a man came telling us she found a dog abandoned in a house of a friend.... We don't believed him, Txell was fine, well cared, not afraid of him... but we took Txell with us. She had no chip

Txell is perfect with other dogs, she is living with males and females. She is active, cheerful, very lovely and friendly with humans, very sweet

 

Txell, een meisje, geboren 6-2015 56cm hoog.

 

Txell kwam rechtstreeks naar het asiel. Een man kwam naar het asiel om te vertellen dat hij een hond had gevonden in het huis van een vriend die de hond had achtergelaten.

Rosa geloofde hem niet. Ze zijn wel direct met de man naar het huis gegaan en daar was Txell.

Ze was in perfecte conditie!! Ze kende de man wel héél erg goed?! Ze had geen chip en ze hebben het meisje dus direct meegenomen.

 

Txell is perfect met andere honden. Ze leeft samen in een kooi met andere reutjes en teefjes.

Ze is actief, heel erg lief en vriendelijk met mensen.

Ze is echt super lief en aanhankelijk.

 

Wie gaat er voor deze prachtige lieve meid?

 

Video: https://www.youtube.com/watch?v=2sS3DV1JddU&feature=youtu.be

 

Elke hond die naar Nederland komt is volledig geënt (ook Rabbiës),is gechipt, heeft een Europees paspoort, een gezondheidsverklaring, is ontwormd, heeft een antivlomiddel, is gecastreerd/gesteriliseerd (met uitzondering van een pupje die hiervoor te jong is)

 

Elke hond krijgt de meest uitgebreide bloedtesten, in totaal 5 stuks.

De hond wordt getest op: de 3 buitenlandse ziekten.

Als EXTRA twee, wordt ook de lever-en nierfunctie getest en een test op de algehele bloedwaarden tav rode bloedlichaampjes en eiwitten.