Titi

Geplaatst 21-12-2011

 

Ik heb Tommie alweer bijna 4 maanden,de hoogste tijd voor een update.

Tommie is al helemaal gewend hier.Het is een lief en aanhankelijk hondje,die graag bij me is.Hij zit b.v. graag bij me op schoot en als hij s'nachts bij mij op bed ligt,legt hij zijn koppie op mijn kussen.

Het is wel een druktemaker en heeft meer energie dan de andere honden,die hij dan ook vaak uitdaagt.Hij springt dan vooral Jamie op de nek of trekt hem aan zijn oren.Ruzie hebben ze nooit,er wordt alleen wat gegromd.Hij hoort er helemaal bij en ik zou hem niet graag missen.Hij moet er sávonds wel even uit,want hij kan zijn plas en ontlasting niet zo lang ophouden.Dan gaat het meestal wel goed.

Ik doe er nog wat foto's bij.

 

De vriendelijke groeten van Henk.

 

Ik hoorde gisteren van de brenger van Titi dat je computer het had begeven, maar ik wil je toch even op de hoogte houden van Titi.

Hij is goed overgekomen en was blijkbaar uitgehongerd,want hij ging direct op het etensbakje af ,waar nog wat inzat.Hij leek uitgehongerd en heeft nog het een en ander naar binnen gewerkt.Mijn honden waren heel rustig en lieten hem rustig zijn gang gaan.Hij was toch aardig gestrest,wat ook niet verwonderlijk is.

Vannacht was hij wat onrustig en plaste en poepte enkele keren in huis.Gelukkig heb ik parket en laminaat.Vanmorgen was hij al een stuk relaxter.

Het uitlaten ging vanmorgen prima.Hij heeft zelfs even los gelopen en was dan helemaal uitgelaten.Als ik hem riep kwam hij al snel weer naar me toe.

Het gaat wel lukken met Titi,die ik Tommie ga noemen ,want Titi vind ik toch teveel een meisjesnaam.

Groetjes Henk.

Update 20-1-2012:

 

De foto's zijn dus overgekomen.Tommie voelt zich helemaal thuis hier en is actief en speels.Hij vraagt vrij veel aandacht en volgt me bijna continu,maar niet overdreven.Met het plassen en poepen in huis gaat het al beter.Hij moet er sávonds wel eens extra uit,want hij kan het s'nachts niet altijd ophouden.De anderen hebben daar geen moeite mee,maar Tommie eet dan vaak ook voor twee.Dan moet je ook wat vaker.Tommie daagt mijn andere honden vaak uit en tot mijn verbazing begint Jamie,mijn boomertje zomaar ineens te stoeien met Tommie,wat hij nooit gedaan heeft,ook niet met Kika.Zo leert hij toch nog bij met zijn 7 jaar.Tommie neemt wel iedere keer het initiatief en in het begin moest Jamie er niets van hebben,van dat wilde gedoe,maar dat verandert dus langzaam.

Het gaat dus goed met Tommie en met dat plassen en poepen komt het wel goed.

 

De groeten van Henk.