img_4651

Adoptie op afstand

Wilt u "onze" honden helpen, maar heeft u niet de mogelijkheid om te adopteren?
Dan is er de mogelijkheid een hond OP AFSTAND te sponsoren.

 

Wat houdt sponsoring op afstand in:

Het houdt in dat als er door iemand of door meerdere personen een hond wordt gesponsord het dier nog beter geholpen kan worden. B.v castratie/sterilisatie het onderkomen etc etc.

 

Wij willen uitgaan van een bedrag vanaf 5 euro per maand, om één van deze dieren te ondersteunen.

Dit bedrag is natuurlijk een deel van de werkelijke kosten per maand maar alle beetjes helpen.

 

Wij kunnen een hond voor u selecteren, maar u kunt uiteraard ook zelf een hond kiezen. U wordt op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen van de hond, die U ook op onze site kunt volgen. Mocht u niets horen, dan is alles nog hetzelfde en kunt u er vanuit gaan dat de hond het verder prima maakt. Heeft de hond een definitief huisje gevonden, dan laten wij U dat direct weten.
Sponsoring op afstand is als een tijdelijke "adoptie" bedoeld. Hoofddoel blijft om voor al onze honden een nieuw thuis te vinden. Als de hond dan definitief geadopteerd wordt, is de keuze aan u de sponsoring op afstand over te zetten op een andere hond.

 

Dit is ook misschien een leuk idee om samen te doen met bijvoorbeeld een klas, zo kost het per kind een paar eurocent per dag (en worden ze bewust gemaakt ook over de grens te kijken als het gaat om dierenleed.)

 

Bankrekeningnr: NL96 INGB 0008 6631 08 

BiC nr: INGBNL2A 

 

Gelukkig worden er al een paar honden op afstand door:

 

 

Patricia en Carlo Gootjes