Voorstellen vrijwilligers

                                                                                                                 

 

Mijn naam is Priscilla ter Linden en ik ben 28 jaar oud. Vroeger ben ik opgegroeid met duitse herders uit de politielijn en daar heb ik ook veel mee getraind.

Ik woon samen met mijn roemeense honden dame Pammy, in het mooie Ter Apel. Ook lopen hier drie senior Nederlandse herplaats katten in huis.

Eind 2016 ben ik begonnen met het opvangen van buitenlandse honden. In de loop van de jaren heb ik samengewerkt met verschillende stichtingen

In 2019 ontmoette ik Joke en Guusje in Ter Apel op een markt. Daarna via Facebook contact gehouden en sinds 2020 ook opvanggezin geworden voor Vida Nova.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ik ben Els de Vree, via vrijwilligster Lien ben ik in contact gekomen met Vida Nova.

Lien had pointer Lunera gesponsord die ik via Vida Nova heb geadopteerd.

Lunera heeft eerst nog een lange tijd in een overvol asiel in Cuenca gezeten waar ze een hard leven heeft gehad.

Meerdere honden zijn daar destijds opgehaald en naar het asiel Animals Sens Sostre in Vallirana gebracht.

Daar werden ze met liefde opgevangen en verzorgd door Rosa en haar vrijwilligsters.

Na het overlijden van mijn Spaans pointertje Luna die 16 jr is geworden miste ik toch weer een pointer in huis, het zijn super lieve honden. Ik werd verliefd toen ik de filmpjes van Lunera in het asiel op de website had gezien. Ik heb veel respect op de wijze hoe Rosa en haar team de honden aandacht geven en verzorgen.

Op het moment heb ik 3 Spaanse honden, geadopteerd van verschillende Stichtingen. Zelf vang ik al jaren Spaanse asielhonden op voor een andere stichting uit een asiel dat ik jaarlijks tijdens mijn vakanties bezoek.

Vida Nova doet goed werk en ik wil graag helpen met huisbezoekjes doen die binnen mijn bereik liggen.

Ik ben vrijwilligster omdat de Spaanse asielhonden die in de steek zijn gelaten onze hulp nodig hebben, juist deze sociale honden hebben ook recht op een 2e kans en een fijn leven!