• Beschrijving

Venus, teef, labrador mix, geboren 08/2016, 58 cm, gecastreerd en volledig ingeënt

Kratos, reu, labrador mix, geboren 07/2014, 59 cm, gecastreerd en volledig gevaccineerd

Ze zijn gezond maar hadden huid- en darmproblemen omdat ze gluten niet konden verdragen. Nu zijn ze perfect... ze hoeven alleen maar droogvoer van zalm en aardappel te eten (het voer waar wij de actie voor hebben gedaan, Simpsons Premium bij Zooplus!)

Venus en Kratos zijn samen via de sociale dienst in het asiel terecht gekomen...een heel triest verhaal van mishandeling van de vrouw, waar de honden van waren, door haar partner en dat hij haar heeft gechanteerd vanwege de honden....

Venus en Kratos woonden hun hele leven samen, de vrouw had de honden heel goed verzorgd, ze zijn heel close, ze zoeken elkaar op, de twee honden hebben altijd geholpen, door de situatie van het paar was erg moeilijk en de honden zorgden voor elkaar en steunden elkaar. Ze zijn een team...

We zouden graag willen dat ze samen geadopteerd worden, maar we weten dat het heel moeilijk is, maar we denken dat we kunnen proberen of ze binnen een paar maanden samen worden geadopteerd en zo niet, dan kunnen ze apart worden geadopteerd, anders veroordelen we ze om "samen te leven" " in een kooi.

Venus en Kratos zijn sociaal met andere honden maar ze zijn een roedel, ze zoeken veel naar elkaar. Ze zijn nu hun vertrouwen in mensen aan het verbeteren, zijn lief en vriendelijk. Venus voelt zich meer zeker dan Kratos, onafhankelijker, waardoor Kratos meer houvast zoekt bij Venus. Kratos is al socialer geworden door Venus.

Ze houden van lange wandelingen met de vrijwilligers, ze kunnen goed aan de lijn en spelen en rennen graag in de patio waar ze elke dag vrijgelaten worden als de hokken worden schoon gemaakt.

Wie geeft deze twee kanjers een thuis wat ze keihard verdienen!!!

Video Venus: https://www.youtube.com/watch?v=h2JhWmcSTz0

Video Kratos: https://www.youtube.com/watch?v=SiXXJiWHLd4

         

Elke hond die naar Nederland komt is:

Volledig geënt (ook Rabbiës)
Gechipt
Heeft een Europees paspoort
Heeft een gezondheidsverklaring
Ontwormd
Heeft een anti vlomiddel
Gecastreerd/gesteriliseerd (met uitzondering van een pupje als deze te jong is)

Elke hond krijgt de meest uitgebreide bloedtesten, in totaal 7 stuks.
De hond wordt getest op:
De 3 buitenlandse ziekten
Als EXTRA twee, worden ook lever-en nierfunctie getest
Test op de algehele bloedwaarden. (Hematologie)
Test op Reckettsia